Kontakt os

Har du forespørgsler, kan Peter Falck kontaktes på telefon 22 76 82 76.

​ØNSKER DU AT BLIVE KONTAKTET?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kranbil til transport af forskelligt gods og materiale

​Har du brug for en kranbil til transport af gods eller andet materiale, tilbyder Vognmand Peter Falck professionel transport med kranbiltil alle behov - i hele landet .

Hos os er der ingen opgave, der er for stor eller lille. Vi hjælper både private og virksomheder, som har brug for en kranbil til at få flyttet eller transporteret noget. Det kan eksempelvis være ved et haveprojekt i privaten. Står du og mangler en til at hjælpe dig, har vi altid en ledig bil til rådighed, og vores vognmænd er særdeles erfarne og påpasselige.

Professionel kranbil til forskellige behov

Uanset opgaven har vi en kranbil til formålet. Fortæl os om hvad du har brug for, så finder vi den helt rette bil til opgaven. Vi tilbyder blandt andet en:

  • Kranbil forvogn/hænger: Har vi som 6 aks. og 7 aks. med/uden tip. De 6 aks. kan læsse omkring 30 tons, og de 7 aks. omkring 36 tons. Kranerne er fra 16 TM til 24 TM og kan række fra 12 – 15 meter, kontakt os for løftekapacitet
  • Kranbil trækker/sættevogn: Har vi som 6 aks træk uden tip. De kan læsse omkring 30 tons, og kranerne er 22 TM og kan række 12 meter.

Vi tilbyder vores forskellige biler med chauffør - naturligvis til en konkurrencedygtig pris. Vi er pålidelige og yderst fleksible i forhold til arbejdstider, så du kan få gavn af vores ekspertise, når du lige har brug for den.


​Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Uanset opgavens størrelse kan vi give dig et uforpligtende tilbud. Ønsker du at få stillet en kranbil eller andet relevant udstyr til rådighed, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vi passer på dine ejendele med respekt og er meget omhyggelige om alt, vi foretager os. Ring for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 22 76 82 76 eller via mail på info@peterfalck.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. Vi har altid en kranbil eller truckbil ledig til dig.

​​

Om os​

​Vognmand Peter Falck A/S varetager alle former for kørsel med gods i hele Danmark.

Som professionel vognmandsforretning varetager vi alle former for kørsel med gods til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

Vognmand Peter Falck​

CVR-nr.: 32161723

Telefon: 64 72 11 49    /    22 76 82 76