MERE INFORMATION OM SÆTTEVOGN MED TRUCK

​Ønsker du kørsel med truckbil, skal du blot kontakte os, så finder vi en optimal løsning til dig. Vi kører i hele landet med sættevogn med truck – uanset opgavens karakter.

KONTAKT OS

Du træffer bedst vognmanden selv på

telefon 22 76 82 76.​ Kontor og bogholderi kan kontaktes på telefon 64 72 11 49.

​ØNSKER DU AT BLIVE KONTAKTET?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Truckbil til præcis af- og pålæsning

Har du brug for en truckbil, tilbyder vi hos Vognmand Peter Falck at udføre alle opgaver inden for feltet - i hele landet.

Et af vores primære arbejdsområder er kørsel med truckbiler - og her tilbyder vi blandt andet vores ekspertise til kunder, der har behov for en kompetent samarbejdspartner til at flytte gods i lukkede biler. Kørsel med truckbil sikrer ligeledes præcis af- og pålæsning af dit gods. Så har du en specifik opgave, hvor der kræves en kyndig chauffør og en professionel og sikker truckbil, er vi den rette til opgaven.

Bestil en truckbil med en erfaren chauffør

For at sikre den bedst mulige kvalitet af kørsel og leverance, har vi udelukkende erfarne og kvalificerede chauffører til at køre vores biler. Vores chauffører yder altid en god service ude hos den enkelte kunde. Du kan derfor se frem til en imødekommende chauffør, der vil hjælpe dig efter bedste evne.

Ønsker du kørsel med truckbil, skal du blot kontakte os, så finder vi en optimal løsning til dig. Vi kører i hele landet med sættevogn med truck – uanset opgavens karakter.

Få et godt tilbud

Skal vi stille an med truckbil og chauffør, giver vi gerne et konkret tilbud på din opgave. Vi kører med konkurrencedygtige priser - og vi sikrer, at kvaliteten altid er i top. Det er en tillidssag at køre truckbil, hvorfor vi står inde for vores arbejde. Vi behandler og kører med dine ejendele med stor respekt og omhu.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud samt mere at vide om vores priser. Du træffer bedst vognmanden selv på telefon 22 76 82 76 eller på e-mail info@peterfalck.dk. Du kan også høre mere om vores kranbiler og generelt om transport af gods.

Om os​

​Vognmand Peter Falck A/S varetager alle former for kørsel med gods i hele Danmark.

Som professionel vognmandsforretning varetager vi alle former for kørsel med gods til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os

Vognmand Peter Falck​

CVR-nr.: 32161723

Telefon: 64 72 11 49    /    22 76 82 76